Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

 A7 Ploiești - Buzău
Categorie: Administraţie
  • Cea mai contestată dintre licitațiile pentru construirea unui sector din Autostrada Moldovei, procedura pentru lotul Pietroasele - Buzău, poate fi finalizată.
  • Ministrul Transporturilor a anunțat, astăzi, că nu au mai fost depuse contestații.
  • CNAIR pregătește, astfel semnarea contractului, în timp ce directorul Companiei, Cristian Pistol, este convins că "sunt șanse mari ca la finalul anului 2025 românii să circule pe autostradă de la Ploiești la Pașcani".

Lotul 3 de pe sectorul Ploiești - Buzău din A7 Autostrada Moldovei era ultimul rămas fără contract, din cauza numeroaselor contestații depuse în cadrul licitației lansate acum doi ani și jumătate. "Contractul pentru construcția lotului dintre Pietroasele și municipiul Buzău poate fi semnat! Până ieri nu au fost depuse contestații, de aceea, astăzi, CNAIR a solicitat Asocierii de constructori turci toate documentele necesare semnării contractului pentru execuția lucrărilor pe Lotul 3 al Autostrăzii Ploiești- Buzău. Acest lot are o valoare de aproximativ 1,09 miliarde lei (fără TVA) și urmează să fie construit în 20 de luni. Finanțarea lucrărilor se face prin PNRR. Licitația pentru construcția Lotului 3 al Autostrăzii Ploiești- Buzău (secțiune a A7) a fost lansată în data de 26.05.2021. Până la desemnarea definitivă a câștigătorului, rezultatul licitației a fost contestat de 3 ori", a declarat, marți, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Citiți și: UN NOU CÂȘTIGĂTOR ÎN LICITAȚIA PENTRU LOTUL 3 DIN A7 PLOIEȘTI - BUZĂU

"Acum pot spune că sunt șanse mari ca la finalul anului 2025 românii să circule pe autostradă de la Ploiești la Pașcani, 320km! Ieri, după expirarea perioadei legale de depunere a contestațiilor, am transmis asocierii turce Nurol Inşaat VE Ticaret - Makyol Insaat Sanayi Turizm VE Ticaret o adresă prin care solicităm documentele necesare semnării contractului în valoare de 1,09 miliarde de lei, fără TVA, finanțat din PNRR. Constructorii turci au la dispoziție 20 de luni pentru a finaliza construcția celor 13,9 km dintre Pietroasele și Municipiul Buzău", transmis Cristian Pistol, directorul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere. În același context, Pistol a anunțat că pe lotul 1, între Dumbrava și Mizil (21 km), lucrările au ajuns la un stadiu fizic de 34%, iar pe lotul 2, Mizil – Pietroasele (28,35 km), la 29,5%, iar "ambele loturi trebuie finalizate și deschise circulației până la finalul anului 2024."

Back To Top