Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie
Mircea_CosmaConsiliul Judeţean Prahova s-a întrunit, luni, în prima şedinţă de la constituirea sa în noua formulă de după alegerile locale. Rectificarea bugetului CJ a fost principalul punct de pe ordinea de zi. Unul dintre proiecte, cel legat de masterplanul de deşeuri, a aprins spiritele. Fostul prefect Adrian Dobre, actual consilier judeţean PDL, a solicitat ca proiectul să fie reprogramat într-o şedinţă viitoare. Propunerea a picat, însă, la vot. La fel şi proiectul care a primit numai 24 de voturi „pentru". Ca proiectul să poată fi aprobat erau necesare 25 de voturi. Iar lucrul acesta l-a înfuriat la culme pe preşedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, notează Roxana Tănase în observatorulph.ro 

„Dacă în continuare proiectele sunt blocate de pedelişti, Consiliul Judeţean Prahova nu va putea absorbi fondurile (n.r. - europene) pe care şi le-a propus. Dacă ar fi citit pagina doi din politica Institutului de Politici Publice, ar fi putut să vadă că Judeţul Prahova este al cincilea judeţ din ţară în ceea ce priveşte totalul fondurilor europene absorbite de toate unităţile din teritoriu. Chestia asta cu jumătăţile de măsură şi cu blocarea proiectelor în interesul firmei ROSAL o vom spulbera săptămâna viitoare când ne adresăm justiţiei. Este inacceptabil ca ROSALUL, care se ocupă de salubrizarea municipiului Ploieşti, să blocheze, prin fostul primar, acest proiect timp de nouă luni, iar acum să venim cu o altă gogoriţă, să răstălmăcim o hătărâre aprobată de consiliul judeţean în urmă cu un an şi jumătate", a declarat Mircea Cosma. 

Back To Top