Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie
palatul_administrativ_ploiestiAleşii judeţeni au avut de repartizat suma de 507,64 mii lei. Au primit bani consiliile locale de la Buşteni, Câmpina, Comarnic şi Breaza, fiecare având o alocare de 45.000 de lei. Un alt program finanţat de la bugetul de stat este cel derulat de Consiliul Judeţean Prahova, prin Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, pentru „Planuri şi regulamente de urbanism", suma alocată fiind de 181,24 mii de lei. Sumele alocate pentru pregătirea, organizarea şi desfăşurarea alegerilor locale au fost suplimentate cu 100.000 de lei.
Cultura beneficiază de 398.000 de lei, bani alocaţi Muzeului de Istorie şi Arheologie, pentru finanţarea reparaţiilor de la Muzeul Sătesc Sângeru, afectat de un incendiu. Vor fi achiziţionate o serie de sisteme de detecţie şi semnalizare la incendii, dar şi pentru camere video atât la muzeele de la Sîngeru şi de la Buşteni. CJ Prahova va suplimenta bugetul cu 1.860.330 de lei pentru programul de reparaţii şi întreţinere drumuri publice.
Back To Top