Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

andrei volosevici reducere posturi primăria ploiești
Categorie: Administraţie
  • Până luni, 11 decembrie, fiecare șef din Primăria Ploiești trebuie să-i prezinte primarului Andrei Volosevici o listă cu ”propuneri privind reducerea cu 10% a structurii organizatorice pe care o conduce”, reiese dintr-o notă internă transmisă în cadrul instituției și apărută astăzi în spațiul public.

Documentul publicat de Observatorul Prahovean este semnat de primarul Andrei Volosevici și ar fi fost transmis în cursul zilei de ieri.

Acesta circulă la nivelul instituției ca "notă internă" și face trimitere la prevederile art.XVII alin.(8) din Legea nr.296/27.10.2023 privind unele măsuri fiscal bugetare pentru asigurarea sustenabilității financiare a României pe termen lung: „Numărul maxim al posturilor corespunzător fiecărei unități/subdiviziuni administrativ-teritoriale, stabilit potrivit art.III alin.(8¹) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr.63/2010 pentru modificarea și completarea Legii nr.273/2006 privind finanțele publice locale, precum și stabilirea unor măsuri financiare, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr.13/2011, cu modificările și completările ulterioare, și pct.1 din anexa la respectiva ordonanță de urgență se reduce cu 10% începând cu data de 1 noiembrie 2023.”

După această referire, nota cere ca până luni, 11 decembrie, ora 12.00, "personalul care ocupă funcții de conducere să transmită la secretariatul primarului și pe mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. propunerile privind reducerea cu 10% a structurii organizatorice pe care o conduce". În lipsa altor precizări, solicitarea a stârnit panică în rândul angajaților din Primărie, fiind interpretată ca măsură de pregătire a unor disponibilizări.

Documentul poate fi consultat AICI.

Vedeți și: PREMIERA APH LIVE 18:00. ROBERTA ANASTASE: AȘTEPTĂM SĂ SE ÎNCHEIE MANDATUL DEZASTRUOS AL LUI ANDREI VOLOSEVICI

 

Back To Top