Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

datorii esalonare acs petrolul 52
Categorie: Administraţie
  • Aleșii locali au aprobat un proiect privind o nouă eșalonare a datoriilor acumulate de ACS Petrolul 52.
  • Sumele reprezintă debite restante de aproape 680.000 de lei, din neplata chiriei la stadion și majorările aferente.

Hotărârea CL Ploiești se referă la debitele acumulate de ACS Petrolul 52 până la data de 15 februarie 2024, 649.698,79 lei, însemnând 621.351,26 lei sume restante pentru închirierea stadionului în vederea derulării antrenamentelor și disputării meciurilor pe teren propriu, închirierea de spații pentru organizarea conferințelor de presă, plus chiria restantă pentru sediul administrativ și magazinul de prezentarea, acumulate începând din noiembrie 2022, la care se adaugă 28.347,53 de lei, majorări aferente până la data plății.

În forma inițială, proiectul propunea o eșalonare pe 12 luni, dar liberalii au venit în ședința CL cu amendamentul ca perioada să fie majorată la 30 de luni. Consilierii locali Valentin Marcu și Gheorghe Sârbu au argumentat că această măsură este necesară pentru a rezulta o rată lunară mai mică, astfel încât clubul să-și poată permite și organzarea evenimentelor dedicate Centenarului.

Plata va fi făcută începând cu luna martie.

La finalul anului trecut, Asociația a mai beneficiat de două astfel de măsuri, aplicate sumelor restante aferente unor taxe și impozite, respectiv cele pentru utilizarea mărcilor.

Citiți și: ACS PETROLUL 52 A CERUT EȘALONAREA DATORIEI ACUMULATE DIN NEPLATA TAXELOR ȘI IMPOZITELOR LOCALE

 

 

Back To Top