Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

locuinte anl specialiști sănătate
Categorie: Administraţie
  • Consiliul Local Ploiești a aprobat dezmembarea unui teren situat pe str. Cosminele, precum și transmiterea a parte din acesta către Agenția Națională pentru Locuințe, în vederea construirii de locuințe pentru tineri, destinate închirierii.
  • Apartamentele vor fi destinate angajaților de la Spitalul Municipal și Spitalul de Pediatrie Ploiești.

 „Se aprobă transmiterea în folosință gratuită pe perioada realizării investiției, către ANL, în vederea realizării de locuințe pentru tineri, destinate închirierii (specialiști în sănătate), în cadrul programului de construcții de locuințe pentru tineri destinate închirierii, a terenului în suprafață de 2.932 mp, aparținând domeniului privat al municipiului Ploiești, situat în Ploiești, str. Cosminele nr. 11A”, prevede hotărârea adoptată de CL Ploiești.

Citiți și: NOI CRITERII PENTRU ACORDAREA LOCUINȚELOR ANL PENTRU TINERI LA PLOIEȘTI

Referatul de aprobare face referire la adresele recente transmise de Spitalul Municipal și Spitalul de Pediatrie Ploiești, cu personalul interesat de locuință într-un bloc realizat prin Agenția Națională pentru Locuințe.

Actualul proiect se referă la un imobil cu 20 de unități locative.

Foto ilustrație

Back To Top