Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

bugetul suspendare ador
Categorie: Administraţie
  • Alianța pentru Drepturile Omului din România (ADOR) a cerut, în instanță, suspendarea hotărârii CL Ploiești și cea a CJ Prahova prin care au fost adoptate bugetul municipiului, respectiv bugetul județului pe anul 2024.
  • Motivul invocat este nerespectarea legii transparenței decizionale.

 „ADOR anunță opinia publică și conducătorii CJ Prahova și Primăria Ploiești că a depus cerere suspendare a hotărârii de Consiliu Județean prin care a fost aprobat bugetul pe anul 2024 și cerere anulare hotărârii menționate, precum și cerere de suspendare a Hotărârii Consiliu Local prin care a fost aprobat bugetul local pentru nerespectarea Legii transparenței decizionale în ambele cazuri”, se arată într-un comunicat al ONG-ului.

Citiți și: ADRIAN SEMCU, DUPĂ ȘEDINȚA CL PLOIEȘTI PENTRU VOTAREA BUGETULUI: „UN CIRC!”

Președintele Asociației, Eugen Cristescu, reclamă că au fost încălcate prevederile legale, după ce Primăria Ploiești a organizat o dezbatere on-line pe tema bugetului, la care nu a putut participa pentru că responsabilii nu i-au furnizat link-ul întâlnirii respective, în timp ce la Consiliul Județean nici măcar nu a fost organizată o astfel de dezbatere.

„Primăria Ploiești am văzut că a organizat dezbatere publică… online, deși nu mai suntem în stare de alertă din cauza pandemiei și nici nu este prevăzută în legea transparenței posibilitatea organizării online a dezbaterilor solicitate de o asociație legal constituită.

(...) Consiliul Județean Prahova, probabil bulversat de cercetările penale pentru luare de mită ale fostului președinte al CJ Prahova, a aprobat bugetul fără să țină cont de solicitarea legală a ADOR la care a răspuns după câteva zile de la aprobarea în sședință de Consiliu Județean…a bugetului”, reclamă președintele Asociației, în comunicatul citat.

Citiți și: CJ PRAHOVA A APROBAT BUGETUL PE 2024, „CEL MAI MARE DIN ISTORIA JUDEȚULUI” ȘI PRINTRE CELE MAI MARI DIN ROMÂNIA

O decizie a instanței privind suspendarea celor două hotărâri ar bloca activitatea administrației locale și pe cea a Consiliului Județean, în special în ceea ce privește investițiile. Autoritățile ar fi obligate să funcționeze ca și cum bugetul nu a fost aprobat, adică să se încadreze într-o cotă lunară de 1/12 din bugetul anului precedent.

Back To Top