Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

adrian semcu
Categorie: Politic
  • Fostul director SGU Ploiești, președinte al republicanilor din Prahova, a comentat, într-o postare pe rețelele de socializare, modul în care a decurs, luni, ședința Consiliului Ploiești în care aleșii locali au votat bugetul local pe anul 2024 și bugetele mai multor instituții locale.

Adrian Semcu a descris totul drept un „spectacol de cea mai joasă calitate” din care au lipsit „analizele și dezbaterile constructive”.

”Am urmărit ședința Consiliului Local Ploiești în care a fost votat bugetul municipiului și am fost extrem de dezamăgit de modul în care se poartă discuțiile și se iau decizii referitoare la viitorul Ploieștiului!

Citiți și: ADRIAN SEMCU ȘI GEORGE SIMION LA PROTESTUL DE LA ASF. „AM TRANSMIS NEMULȚUMIREA FAȚĂ DE CREȘTEREA EXAGERATĂ A RCA”

Un adevărat circ, un spectacol de cea mai joasă calitate din care lipsesc analizele și dezbaterile constructive!

Sunt convins că din mandatul viitor lucrurile vor sta cu totul și cu totul altfel, astfel încât Ploieștiul să redevină orașul pe care îl merităm cu toții!

Respect pentru ploieșteni!”, a scris acesta.

Citiți și: PRIMARUL VOLOSEVICI, CEARTĂ CU FOSTUL SĂU CONSILIER ONORIFIC: „ACEST BUFON TREBUIE SĂ PLECE, INTRĂ ÎN DIVERGENȚĂ CU INTELIGENȚA”

Back To Top