Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

pasaje rutiere dn1
Categorie: Administraţie
  • Irinel Ionel Scrioșteanu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, a anunțat începerea proiectării pentru construirea a șase pasaje rutiere denivelate pe drumuri naționale.
  • Lotul include și trei obiective ce urmează a fi realizate pe DN1 București - Ploiești - Brașov, inclusiv mult așteptatul pasaj de la intersecția cu DJ720 (Florești).

Secretarul de stat a anunțat că au fost semnate contractele de finanțare pentru cele șase pasaje ce ar urma să contribuie la fluidizarea traficului, dar mai ales la creșterea siguranței rutiere. Lotul include, în Prahova, un viitor pasaj pe DN1, la km 79+580 - intersecție cu DJ 100F, în zona Băicoi, iar un altul tot pe DN1, la km 80+700, la intersecția cu DJ 720 spre Floreşti.

Citiți și: DUPĂ AMENAJAREA NOULUI GIRATORIU DE PE DN1, ÎN INTERSECȚIA DE LA FLOREȘTI URMEAZĂ CONSTRUIREA UNUI PASAJ RUTIER - VIDEO LINK

Tot pe DN1 urmează să fie construit un astfel de obiectiv și în Ilfov, la km 27+500 - intersecție cu DJ101B (km 11+200), în zona Tâncăbești.

Celelalte trei pasaje incluse în același lot, pentru care a început proiectarea sunt în Ilfov, pe DN6 (intersecția cu Strada Cristalului Bragadiru, în orașul Bragadiru), în Iași, pe DN28 (intersecție cu CF 613 Lețcani – Dorohoi, localizat între localitățile Podu Iloaiei și Lețcani) și Ialomița, pe DN2 (la intersecția cu DN2A, în municipiul Urziceni).

Citiți și: O FIRMĂ DIN IAȘI VA PROIECTA NOILE PASAJE RUTIERE DE PE DN1, DE LA BĂICOI ȘI FLOREȘTI

„Cele 6 obiective de investiții de mai sus sunt finanțate 50% de Banca Europeană de Investiții BEI, iar proiectantul, TQM Management, are la dispoziție 180 zile pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate și 60 zile pentru Proiectul de Autorizarea Lucrărilor de Construire. Sper ca până la sfârșitul anului să finalizăm această etapă și să înceapă licitația pentru execuția lucrărilor”, a mai declarat Scrioșteanu.

Back To Top