Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

rețea gaze râfov
Categorie: Administraţie
  • Primarul localității, Paul Cazanciuc, a semnat marți, la Ministerul Dezvoltării, contractul de finanțare pentru proiectul de introducere a rețelei de gaze naturale în cele nouă sate ale comunei.

Anunțul a fost făcut de Bogdan Toader, deputat de Prahova, care a mers la Minister, alături de primarul comunei Râfov, pentru semnarea contractului în vederea finanțării lucărilor la rețeaua de gaze.

„Zi importantă pentru comunitatea din Râfov: astăzi, la Ministerul Dezvoltării, s-a semnat contractul de finanțare pentru introducerea rețelei de gaze naturale în toate cele nouă sate ale comunei! 

Un proiect care se concretizează datorită perseverenței echipei aflate la conducerea Primăriei Râfov, a primarului Paul Costin Cazanciuc!

Comuna Râfov este, de altfel, singura din Prahova care reușește să înființeze propria rețea de gaze naturale, independent de alte unități administrativ-teritoriale!

Spre deosebire de proiectul de pe Valea Slănicului, unde totul stagnează, investiția de la Râfov presupune atât înființarea rețelei de distribuție gaze naturale, cât și racordul la sistemul național de transport”, a precizat deputatul PSD de Prahova Bogdan Toader, cu prilejul semnării contractului de astăzi.

Citiți și: PROIECT DE APROAPE 34 DE MILIOANE DE LEI, PENTRU REȚEA DE GAZE, LA RÂFOV. COMUNA A DEPUS INDEPENDENT SOLICITAREA DE FINANȚARE PENTRU EXECUȚIE LUCRĂRI

Back To Top