Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

taxe și impozite locale indexare 2025
Categorie: Administraţie
  • Consiliul Local Ploiești discută, joi, care va fi nivelul taxelor și impozitelor locale pe care contribuabilii le vor avea de achitat anul viitor.
  • Proiectul propune, în conformitate cu prevederile Codului fiscal, o indexare cu peste 10%.

Ploieștenii vor plăti, în 2025, taxe și impozite cu cel puțin 10,4% mai mari. Proiectul care va fi dezbătut astăzi în ședința Consiliului Local propune indexarea valorii acestora cu rata inflației, așa cum prevede Codul fiscal.

Proiectul face referire la impozitul pe clădiri, impozitul și taxele pe terenuri, impozitul pe mijloacele de transport, taxa oentru eliberarea certificatelor, avizelor și autorizațiilor, taxa pentru folosirea mijloacelor de reclamă și publicitate, dar și la alte taxe locale prevăzute de reglementările în vigoare.

De asemenea, vor fi majorate, cu același procent, limitele minime și maxime ale amenzilor care pot fi acordate de organul fiscal persoanelor fizice și juridice.

Citiți și: IMPOZITE LOCALE. BONIFICAȚIE PENTRU PLOIEȘTII CARE ACHITĂ DĂRILE INTEGRAL, PÂNĂ LA 1 APRILIE

Deocamdată, aleșii locali nu iau în discuție și alte majorări în afară denindexarea cu 10,4%, prevăzută de Codul fiscal și care este aplicată la nivel național.

 

Back To Top