Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

lucrări bulvardul independenței
Categorie: Administraţie
  • Lucrările vor fi reluate pe Bd. Independenței, la trei luni de la sistarea acestora.
  • Deocamdată se va turna stratul de uzură pe tronsonul dinspre Gara de Sud.
  • Partea dinspre centru nici nu a intrat, încă, în reparații.

Lucrările pe Bd. Independenței, din Ploiești, vor fi reluate vineri, pe 29 martie.

„Executantul acestor lucrări este Asocierea Omega Star Sistem SRL (lider de asociere)&Terra Strade Total Construct SRL(Asociat)&SC Oyl Company Holding AG SRL (Asociat).

În prima etapă se vor realiza lucrările privind așternerea stratului de uzură pe tronsonul cuprins între Rondul 2 (stație TCE 13 Decembrie, Restaurant The New London) - sensul giratoriu Gara de Sud.

Întrucât lucrările se vor desfășura, alternativ, pe cele 2 sensuri de circulație, fără a se închide total circulația rutieră, pentru a nu îngreuna execuția lucrărilor și pentru a evita blocaje în traficul rutier, rugăm conducătorii autovehiculelor, care se deplasează pe axa B-dul Independenței - B-dul București, să folosească rute ocolitoare”, se arată într-un comunicat transmis de Primăria Ploiești la o zi după TCE a anunțat că scurtează traseel de troleibuz.

Conform proiectului, care ar fi trebuit să fie finalizat la acest moment, modernizarea trebuie făcută pe toată lungimea Bulevardului, până la intersecția cu str. Gheorghe Lazăr.

Citiți și: LUCRĂRILE PE BD. INDEPENDENȚEI SE REIAU. TCE PLOIEȘTI ANUNȚĂ CĂ TROLEIBUZELE VOR AVEA TRASEU SCURT

Back To Top