Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

lucrări bulevardul independenței
Categorie: Administraţie
  • Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulației a avizat restricționarea, respectiv închiderea temporară a traficului, pe Bulevard și străzile din zonă, în vederea continuării lucrărilor de modernizare.
  • Măsurile vor fi valabile de luni, 1 aprilie.

În prima zi după reluarea lucrărilor pe Bd. Independenței, Primăria Ploiești a anunțat deciziile luate de Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulației privind restricțiile care urmează a fi impuse în zona șantierului:

  • „restricționare trafic, în data de 01.04.2024, în zona alveolelor de la Rondul 1, la intersecția străzilor Ana Ipătescu, Mihai Eminescu, Nicolae Iorga, Anul 1848 și Ivan Vladimirovici Miciurin cu Bulevardul Independenței, în vederea executării lucrărilor pregătitoare (curățare capace cămine utilități, tăiere și pregătire muchii);
  • închidere circulație în data de 02.04.2024 a străzilor Ana Ipătescu (porțiunea dintre Bobâlna și Bulevardul Independenței), Mihai Eminescu (porţiunea dintre strada Ana Ipătescu şi strada Traian Vuia), Nicolae Iorga (porțiunea dintre B. P. Hașdeu și Bulevardul Independenței), Anul 1848 și I. V. Miciurin, pentru turnarea îmbrăcăminții asfaltice pe cele două alveole;
  • restricționare trafic pe două benzi, începând cu data de 03.04.2024, până pe 07.04.2024, pe Bulevardul Independenței, porțiunea dintre statuia lui Radu Stanian și The New London, pentru turnarea îmbrăcăminții asfaltice”, se arată în informarea transmisă de administrația locală.

Pentru deplasarea către Spitalul de Pediatrie Ploieşti, șoferii vor putea utiliza ruta Centru – B-dul Independenţei - strada Bobâlna - str. Traian Vuia (rondul 2) – strada Mihai Eminescu.

Citiți și: SE REIAU LUCRĂRILE DE MODERNIZARE PE BD. INDEPENDENȚEI

Back To Top