Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

centru persoane vârstnice blejoi
Categorie: Administraţie
  • Un centru de zi pentru persoane vârstnice va fi construit la Blejoi, în cadrul unui proiect din fonduri europene în valoare de 1,7 milioane de euro.

„Consiliul Local Blejoi a adoptat recent un proiect inițiat de primarul Adrian Dumitru privind construcția unui centru de zi de asistență și recuperare pentru persoanele vârstnice din comună.

Viitorul centru va fi amplasat în zona unde a funcționat Primăria Ploieștiori (lângă Parcul „Regina Maria”).

Centrul va fi amenajat pe un teren de aproape 1000 de metri pătrați, alături de un parc, căi de acces și o parcare”, au anunțat reprezentanții Primăriei.

Centrul va avea spaţii de recreere şi relaxare, un loc de luat masa, cabinete medicale, de psihologie, precum și săli dedicate pentru serviciile de recuperare ori reabilitare funcțională.

Autoritățile locale menționează cp investiția, care se ridică la 1,7 milioane de euro, va fi realizată cu fonduri europene, termenul de execuție fiind de doi ani.

Citiți și: CONTROL ANPC ÎN PRAHOVA, LA UN CENTRU PENTRU PERSOANE CU HANDICAP. MAI MULTE SPAȚII DE CAZARE ȘI UN BLOC ALIMENTAR, ÎNCHISE DIN CAUZA MIZERIEI - VIDEO LINK

 

Back To Top