Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

plan achizitii 2024 rafov
Categorie: Administraţie
  • Planul anual al investițiilor pe 2024, aprobat de Consiliul Local, include proiectare și investiție pentru 19 proiecte, realizarea mai multor achiziții și proiectare pentru opt lucrări viitoare.
  • Printre altele, autoritățile locale au în vedere lucrări de infrastructură, dar și pregătirea unor proiecte de valorificare a energiei verzi.

Pe lista proiectelor de infrastructură care ar trebui derulate anul acesta, la Râfov, se numără înființarea rețelelor de canalizare, modernizarea și extinderea sistemului de iluminat public, securizarea podurilor și podețelor și construirea pistelor de biciclete. Pentru cei mai tineri locuitori ai comunei, autoritățile locale au în vedere dotarea centrului de zi și amenajarea unui loc de joacă, construirea bazei sportive din Palanca și modernizarea Școlii Buda, precum și realizarea unei crește care să asigure serviciile necesare tinerelor familii.

Lista investițiilor care intră în execuție este deschiăs de proiectul realizării rețelei de alimentare cu gaze.

Citiți și: COMUNA RÂFOV, SINGURA DIN PRAHOVA CARE REUȘEȘTE SĂ ÎNFIINȚEZE INDEPENDENT PROPRIA REȚEA DE GAZE NATURALE

Tot anul acest ar trebui implementate proiecte importante pentru dotarea unităților de învățământ, pentru care autorităților locale intenționează să cumpere și un microbuz nepoluant, destinat transportului elevilor.

Nu în ultimul rând, potrivit planului aprobat de Consiliul Local, în 2024 începe realizarea documentației în vederea realizării unei stații de proiectare, dar și în perspectiva amenajării unui parc fotovoltaic.

Planul integral al achizițiilor publice pentru anul 2024, la Râfov, poate fi consultat mai jos:

investitii rafov 2024 1

investitii rafov 2024 2

investitii rafov 2024 3

Back To Top