Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

cătălin predoiu controale vize de flotant
Categorie: Administraţie
  • Cătălin Predoiu a atras atenția asupra numărului mare de cereri pentru eliberarea vizelor de flotant, mai mult decât dublu comparativ cu perioada dinaintea precedentelor alegeri locale.
  • Poliția a început deja verificări, iar o solicitare în acest sens a fost transmisă de prefectul Emil Drăgănescu și către IJP Prahova.

Cătălin Predoiu a anunțat, referitor la cererile pentru vize de flotant, că „în ţară procentul este cu 112% mai mare decât la alegerile precedente”. „Sunt judeţe care au cifre record. Vreau să subliniez că, potrivit legii, organele de poliţie efectuează verificări atunci când sunt sesizate. (...) Fenomenul există, nu este generat din altă parte decât de la cei care organizează structura cu astfel de practici. E datoria mea să vă facem această informare, iar în continuare structurile MAI îşi fac treaba. Dar acest fenomen depăşeşte puterea de intervenţie a Ministerului Afacerilor Interne şi eu v-o semnalez ca atare. V-am spus-o şi data trecută, v-o spun şi acum. Văd că nu mai sunt reclamaţii legate de fenomen, dar el a crescut”, a declarat ministrul de interne într-o videoconferinţă cu prefecţii, pe tema alegerilor  alegerile locale.

Potrivit lui Cătălin Predoiu, până acum au fost transmise Poliţiei 7.261 de solicitări privind 6.879 de persoane şi s-au constatat nereguli în legătură cu 451 de persoane, respectiv 6,6% dintre cazurile verificate.

Prefectura Prahova a anunțat că, în urma ședinței de luni, „prefectul județului Prahova, domnul Emil Drăgănescu, a dispus conducerii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova să efectueze verificări la nivel județean pentru a asigura respectarea legislației în vigoare referitoare la acordarea acestor vize. Se va verifica, de asemenea, respectarea normelor legale în cazul solicitărilor aprobate în ultimul an”.

Citiți și: SCANDALUL DIN CONSILIUL JUDEȚEAN, PE TEMA BANILOR PENTRU PRIMĂRII, AJUNGE ÎN INSTANȚĂ. ACȚIUNEA A FOST DESCHISĂ DE PREFECT

Back To Top