Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

spitalul de pediatrie dotări pnrr
Categorie: Administraţie
  • Spitalul de Pediatrie Ploiești va primi, în următoarele trei luni, echipamente noi în valoare de peste 8 milioane de lei, fără TVA, în cadrul unui proiect prin PNRR care urmărește reducerea riscului de infecții nosocomiale.
  • Contractele de furnizare au fost semnate astăzi.

Cele trei contracte semnate astăzi, pentru tot atâtea loturi de echipamente, se referă la dotări pentru Spitalul de Pediatrie Ploiești ce vor fi achiziționate prin PNRR și vor folosi în special la tratarea pacienților cu infecții asociate asistenței medicale, cu Clostridium Difficile sau cu Covid.

Contractele au fost încheiate în cadrul proiectului pentru reducerea riscului de infecții nosocomiale în Spitalul de Pediatrie Ploiești, finanțat prin PNRR.

Primul lot va fi livrat HOSPITAL TECHNICAL SOLUTIONS. Acesta are o valoare de 3.441.820 lei, fără TVA, iar contractul se referă la furnizarea și punerea în funcțiune a unui Sistem de climatizare și ventilare – cu flux laminar.

Procedura de achiziție pentru al doilea lot a fost câștigată de Asocierea S.C. GLOBAL MEDICAL SOLUTIONS S.R.L. (Lider), S.C. NICONSULTING TECHNICS S.R.L. (ASOCIAT), S.C. MEDICAMED MARKET S.R.L.(ASOCIAT), S.C. VICI EVOLUTION S.R.L. (ASOCIAT). Acest contract, în valoare de 3.886.723 lei, fără TVA, presupune livrarea, la Ploiești, a unor echipamente precum platformă de electrochirurgie, aparat de vizualizare a venelor, dar și a mai multor dători pentru tratare dedicată/separată a pacienților cu IAAM (infecții asociate asistenței medicale - n.r.), infecții cu Clostridium Difficile sau cu Covid.

Citiți și: ȘEDINȚĂ DE URGENȚĂ CONVOCATĂ LA PLOIEȘTI, PENTRU SPITALUL DE PEDIATRIE ȘI SPITALUL MUNICIPAL

Al treilea contract de furnizare semnat astăzi are o valoare de 979.400,00 lei, fără TVA. Tot S.C. GLOBAL MEDICAL SOLUTIONS S.R.L. va livra, în baza acestuia, un aparat de radiologie pentru tratarea dedicată/separată a pacienților cu IAAM și cu infecții cu Clostridium Difficile, respectiv a pacienților COVID.

Toate dotările trebuie să ajungă la Spitalul de Pediatrie Ploiești în cel mult 90 de zile, menționează comunicatul Primăriei.

Back To Top