Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

retea apă râfov
Categorie: Administraţie
  • Documentul publicat de Primăria Râfov prevede introducerea în domeniul public a sistemului public de alimentare cu apă din comună.

„Se introduce în domeniul public al Comunei Râfov sistemul public de alimentare cu apă în comuna Râfov, județul Prahova, conform anexei”, se arată în proiect.

Referatul de aprobare amintește că pentru această rețea au fost semnate trei contracte de finanțare.

Astfel, Gospodăria de apă din satul Moara Domnească deservește satele Râfov, Goga, Mălăiești, Antofiloaia și Moara Domnească, însemnând o rețea de 17,71 de kilometri, 28 de hidranți și 5 supratraversări cursuri de apă.

A doua componentă este Gospodăria de apă din satul Buda, care deservește satele Buda și Palanca, însemnând lucrări pe 16,7 km și incluzând puț forat pentru asigurarea sursei de apă, rezervor de înmagazinare, stație de pompare, 19 hidranți, și peste 750 de branșamente și cămine.

Al treilea contract s-a referit la construirea de branșamente de alimentare cu apă pentru cele șase din nordul comunei.

Pentru al nouălea sat, Sicrita, a fost semnată finanțarea prin PNI „Anghel Saligny”, iar după finalizare și această investiție va fi inclusă în domeniul public. 

Varianta întocmirii și finanțării mai multor proiecte a fost aleasă din cauza faptului că Râfov este o comună formată din 9 sate risipite ca așezare.

Citiți și: PRECIZĂRILE PRIMĂRIEI PRIVIND APA FURNIZATĂ ÎN COMUNA RÂFOV. AUTORITĂȚI: "SUNTEM ÎN CURS DE ÎNFIINȚARE A S.C. APĂ-CANAL"

Back To Top