Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

csm ploiești scandal gimnastică ritmică
Categorie: Administraţie
  • Situația de la Clubul Sportiv Municipal Ploiești este departe de a se fi limpezit, în ciuda repetatelor ședințe și discuții care au avut loc după dezvăluirile făcute în spațiul public, acum câteva săptămâni, de Roxana Goicea, mama campioanei Sabina Enache.

Părinții sportivelor de la secția Gimnastică Ritmică a CSM Ploiești spun că gimnastele riscă să nu poată participa, în luna iunie, la Campionatul Național, fiindcă nu au antrenor. Simona Puiu nu a semnat nici până acum contractul.

Citiți și: SCANDAL LA CSM PLOIEȘTI. „CIRC CA LA ȘEDINȚELE CONSILIULUI LOCAL”

„Directorul CSM Ploiesti, «domnul» Dănuț Burghelea, a chemat astazi la ora 16.00, urgent, la club, parintii secției de gimnastica ritmică. Ne-am prezentat ca niște oameni dornici să colaboram, în treizeci de minute, fiecare de unde se afla, ca să ne spună ce? Că secția în care copiii noștri se antrenează de 16 ani de zile nu are Antrenor, deși doamna Simona era alături de noi. Și că el nu își asuma dacă se întâmplă ceva cu vreun copil în timpul antrenamentelor. DOMNULE DIRECTOR DIN VINA CUI DOAMNA SIMONA, ANTRENOAREA COPIILOR NOȘTRI, NU ARE CONTRACT? DIN VINA CUI FIICA MEA ÎȘI VA COMPROMITE VIITORUL DUPĂ 14 ANI DE EFORT? După ce i-ați tăiat la jumătate banii doamnei Simona, folosindu-vă de o evaluare ilegală și mincinoasă, vreți să comită ilegalități și să semneze??? Cu ce vă evidențiați dumneavoastră în afară că sunteți polițist pensionar la 50 de ani? Ați acos vreun campion vreodată???? Știți ce înseamnă să crești o gimnastă să ajungă la Lotul Național??? Sunteți plătit din bani publici ca să serviți comunitatea, nu să vă așternem covor roșu la picioare! Ceea ce faceți se numește abuz și extraordinar de grav este că ați premeditat distrugerea secției de gimnastică ritmică! Domnule primar Volosevici, VĂ PLACE? ȘI DUMNEAVOASTRĂ SUSȚINEȚI CAMPANIA DE DISTRUGERE A GIMNASTICII RITMICE LANSATĂ LA PLOIEȘTI? FACE PARTE DIN CAMPANIA ELECTORALĂ A PSD? SUNTEM PUR ȘI SIMPLU UMILIȚI DE DIRECTORUL CLUBULUI ȘI NOI, ȘI COPIII NOȘTRI ȘI NU FACEȚI NIMIC?
Aude cineva strigătul nostru de ajutor? Încotro se îndreaptă lumea asta?????? Ajunge cu atâta nedreptate și bătaie de joc! Lăsați-ne copiii sÎ facă ceea ce iubesc!!!!” este mesajul publicat, miercuri seară, de mama gimnastei Sabina Enache.

Citiți și: CONSILIERII LOCALI PNL: SCANDALUL DE LA CSM PLOIEȘTI ARE O SINGURĂ REZOLVARE, DEMISIA SAU DEMITEREA LUI DANIEL BURGHELEA

Potrivit observatorulph.ro, Simona Puiu a contestat evaluarea transmisă de CSM Ploiești.

 

Back To Top