Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

lucrări bulevardul indepndenței
Categorie: Administraţie
  • Autoritățile ploieștene se pregătesc să dea startul ultimei runde de lucrări pentru modernizarea Bulevardului Independenței.
  • Acest lucru va determina instituirea unor restricții, între intersecția cu str. Maramureș și cea cu str. Gheorghe Lazăr.

Primăria Ploiești nu a anunțat cu exactitate când vor fi instituite restricțiile pentru ultima etapă a lucrărilor de pe Bd. Independenței, dar comunicatul transmis astăzi menționează că măsurile au fost aprobate și vor viza intersecțiile din zona Poștei.

„Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulației a decis închiderea etapizată a circulației rutiere pe Bulevardul Independenței pentru continuarea lucrărilor aferente obiectivului de investiții «Modernizare Bulevardul Independenței (tronson cuprins între sensul giratoriu Gara de Sud – strada Gh. Lazăr)», respectiv pentru tronsonul cuprins între intersecția B-dul Independenței cu strada Maramureș și intersecția B-dul Independenței cu strada Gh. Lazăr.

Astfel, se va închide circulația pe sensul de mers Sud – Centru, de la trecerea de pietoni care traversează bulevardul, din dreptul Muzeului de Artă, până la intersecția cu str. Gheorghe Lazăr (capătul blocului, fără a se bloca intersecția), doar pe partea cu muzeul, lăsând liberă circulația în dublu sens pe partea cu stația de la Poșta Mare.

În cea de-a doua etapă, se va închide circulația pe sensul de mers Centru – Sud, pe partea cu Colegiul Național «Mihai Viteazul», de la trecerea de pietoni care traversează bulevardul (din dreptul scuarului), până la trecerea de pietoni din Piața Victoriei (Poșta Mare), lăsând liberă circulația în dublu sens pe partea cu Muzeul de Artă.

Organizarea de șantier se va realiza în zona parcării ce deservește Colegiul Național «Mihai Viteazul»Mihai Viteazul (str. Maramureș)”, explică informarea transmisă astăzi de muncipalitate.

Sursa citată menționează că lucrările vor începe după terminarea examenului de Bacalaureat, urmând ca Direcția Tehnic Investiții - Serviciul Investiții și Reparații Drumuri să stabilească data exactă împreună cu constructorul.

Citiți și: BOGDAN NICA, DESPRE MODERNIZAREA BD. INDEPENDENȚEI: „CE E MAI GREU PENTRU NOI ABIA ACUM AR TREBUI SĂ ÎNCEAPĂ”

 

Back To Top