Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

transport judet persoane licitatie
Categorie: Administraţie
  • Licitația pentru atribuirea contractului unui operator care să asigure transportul de persoane pe cele șase trasee din grupa 7 a fost reluată în această săptămână.

Grupa 7 este ultima din cele 12 grupe de trasee de transport intrajudețean de persoane pentru care nu a fost încheiat contract, în urma licitației. Procedura a fost reluată zilele trecute, la o săptămână după ce aleșii județeni au adoptat o hotărâre prin care au prelungit, până la sfârșitul anului, programul actual pentru cele șase trasee.

Valoarea estimată a contractului este de 55.120.242 de lei, fără TVA.

Citiți și: CONSILIUL JUDEȚEAN PRAHOVA REIA LICITAȚIA PENTRU DESEMNAREA UNUI OPERATOR DE TRANSPORT PE TRASEELE DIN GRUPA 7

Lotul pentru care este organizată actuala procedură de achiziție include traseele 567 Ploiești - Vadu Părului, 568 Ploiești - Tomșani, 569 Ploiești - Fulga, 570 Ploiești - Sălciile, 571 Ploiești - Colceag - Parepa, 572 Ploiești - Cioceni - Ciorani.

 

 

Back To Top