Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

badescu iulianPrimăria Ploieşti a trimis un comunicat de presă demn de o autentică declaraţie politică, amintind ploieştenilor că, în cadrul şedinţei Consiliului Local Ploieşti, consilierii PDL ar fi votat împotriva construirii unui cartier ANL pentru tineri în Ploieşti, pe strada Cosminele nr. 11. De fapt, în cadrul şedinţei CL, consilierii PDL s-au abţinut de la vot, motivând că nu au avut timp să studieze documentaţia anexată proiectului.

Contactat de APH, primarul Iulian Bădescu spune că nu îşi explică de ce consilierii PDL au blocat votul: „Este un gest pentru care eu nu găsesc nicio explicaţie. Domnii de la PDL nu au argumentat de ce se împotrivesc unui proiect care, până la urmă, este în favoarea ploieştenilor, pentru familiile tinere care vor să îşi achiziţioneze apartamente prin ANL. Am discutat cu conducerea ANL pentru ca acest proiect să fie încadrat în lista de priorităţi a ANL. Am organizat pentru mâine o şedinţă extraordinară în care vom supune din nou la vot acest proiect important. Sper ca mâine să înţeleagă toată lumea importanţa acestui proiect pentru ploieşteni", a declarat primarul Iulian Bădescu pentru Actualitatea Prahoveană.  

roberta anastaseÎn contrapartidă, preşedintele PDL Prahova, Roberta Anastase, declară că nu este nici pe departe vorba despre un vot împotriva proiectului ANL, consilierii PDL cerând doar o amânare pentru a studia documentaţia aferentă proiectului:

„Nu este adevărat că ne-am opus construirii proiectului ANL de pe Cosminele, din Ploieşti. Consilierii PDL din CL Ploieşti au cerut doar o amânare pentru a studia documentaţia care stă la baza respectivei hotărâri de consiliu. Noi nu ne-am opus niciodată proiectelor de dezvoltare. Lucrurile au stat în felul următor – au fost băgate pe ultima sută trei sau patru proiecte de ordinea de zi, fără a se respecta un interval de timp normal care să permită studierea documentelor, fundamentarea acestora. În zona respectivă de pe strada Cosminele din Ploieşti există, din cunoştinţele mele, două proiecte de infrastructură, unul legat de un cămin social de asistenţă pentru persoanele vârstnice finanţat din fonduri europene, iar al doilea proiect – care este gândit încă de pe vremea primarului Calotă – este legat de redesenarea infrastructurii în scopul fluidizării circulaţiei din zona Cosminele. Era normal să discutăm şi aceste aspecte, să nu existe suprapuneri sau alte erori. Reprezentanţii executivului au venit cu proiectul ANL pe ultima sută de metri, fără ca documentul să fie expus în timp util pe site-ul administraţiei locale, iar consilierii PDL nu s-au opus, au cerut doar o amânare pentru a se documenta în privinţa acestuia", a declarat Roberta Anastase, preşedintele PDL Prahova, reporterilor APH.

Iată comunicatul de presă integral al primăriei:

"Primăria Municipiului Ploieşti informează cetățenii că grupul consilierilor PDL a votat împotriva construirii unui nou cartier ANL în Ploiesti, în cadrul ședinței de Consiliu Local desfășurată miercuri, 30 ianuarie 2013.
Cartierul de locuințe ANL cu credit ipotecar urma să fie construit pe amplasamentul de pe str. Cosminele nr 11 A pe o suprafață de 11.988 mp.
Domnul primar Iulian Bădescu discutase cu conducerea ANL ca proiectul de la Ploiești să fie inclus pe lista de priorități a Agenției pentru Locuinte in acest an.
Avand in vedere ca grupul consilierilor PDL a votat impotriva proiectului de hotarare, domnul primar Iulian Badescu a decis organizarea unei sedinte extraordinare de Consiliu Local in care se va discuta din nou acest proiect.
De asemenea, domnul Iulian Badescu face apel la discernamantul politic al domnisoarei Roberta Anastase, presedintele PDL Prahova, în sensul promovării interselor ploiestenilor, asa cum a jurat de nenumarate ori cu mâna pe Biblie şi pe Constituţie.
Sedinţa extraordinară a Consiliului Local a fost convocată in data de 31 ianuarie 2013 la ora 15.00, la sala de şedinţe de 200 de locuri din cadrul Palatului Administrativ, Etajul 1, cu următorul proiect al ordinii de zi:
1. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii nr. 67/2008 a Consiliului Local al municipiului Ploieşti privind trecerea terenului cu suprafata de 11.988 mp, situat in Ploiesti, str. Cosminele nr. 11A, catre Agentia Nationala pentru Locuinte. SERVICIUL RELATII PUBLICE"

Back To Top