Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

cl ploiestiGrupul consilierilor PDL din Consiliul Local Ploieşti a trimis un comunicat presei prin care aleşii fac precizări asupra votului negativ dat ieri în şedinţa de consiliu la proiectul ANL. Iată mai jos comunicatul PDL:

Grupul de consilieri ai PDL din cadrul Consiliului Local al Municipiului Ploieşti doreşte să facă următoarele precizări legate de şedinţa consiliului din data de 30 ianuarie 2013:

 

Consilierii PDL nu se opun niciunui proiect care este în interesul ploieştenilor!

Referitor la votul acordat în şedinta din data de 30 ianuarie a.c pentru proiectul A.N.L. din strada Cosminele, consilierii au cerut precizări datorate nerespectării termenelor de prezentare. Proiectul a fost înaintat în consiliu fără alte consultări cu foarte puţin timp înaintea şedinţei. Dat fiind faptul clarificat ulterior că proiectul este în interesul locuitorilor Municipiului Ploieşti, consilierii PDL au convocat o şedinţă extraordinară în data de 31 ianuarie 2013 pentru a vota în favoarea proiectului ANL.

PDL, prin activitatea depusă în cadrul Consiliului Local Ploieşti, doreşte punerea în realitate prin respectarea legii şi a procedurilor în vigoare a tuturor proiectelor în interesul ploieştenilor precum şi continuarea proiectelor aflate în derulare ( ex. Extindere Sala Sporturilor sau parcul municipal Vest).

În acest context amintim totuşi că timp de 4 ani în mandatul trecut, consilierii locali ai PSD au votat împotriva la aproape toate propunerile fostului primar si cu toată această opoziţie de dragul opoziţiei, realizările fostei administraţii sunt vizibile.

Back To Top