Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

justitiePe rolul Tribunalului Prahova se afla dosarul nr.687/42/2012, cu termen 7.02.2013, avand ca obiect actiunea formulata de SC VITALIA SERVICII PENTRU MEDIU – Tratarea deseurilor SRL in contradictoriu cu Municipiul Ploiesti si Consiliul Local al Municipiului Ploiesti.

In motivarea cererii de chemare in judecata societatea reclamanta sustine ca este grav prejudiciata de atitudinea autoritatii publice locale care nu a aprobat cererea reclamantei de majorare a tarifelor de depozitare a deseurilor.

Pe ordinea de zi a sedintei ordinare a Consiliului Local al Municipiului Ploiesti din data de 27 aprilie 2012 s-a aflat Proiectul de Hotarare privind actualizarea tarifelor de depozitare a deseurilor in rampa ecologica Boldesti Scaieni. Fostul consiliu local nu a aprobat acest proiect de hotarare, rezultatul votului fiind: 8 voturi pentru, 3 impotriva si 12 abtineri.

In momentul de fata SC VITALIA SERVICII PENTRU MEDIU – Tratarea deseurilor SRL solicita municipiului Ploiesti plata diferentei dintre tariful aplicat si tariful solicitat pentru anul 2012 in valoare de 554.694 lei.

Back To Top