Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Administraţie

palatul administrativ ploiestiPrimarul municipiului Ploieşti a convocat Consiliul Local în şedinţă extraordinară joi, 7 februarie 2013, pe ordinea de zi fiind, pentru a treia oară, proiectul legat de construcţia cartierului ANL de pe strada Cosminele din Ploieşti. Se pare că reprezentanţii PDL din Consiliul Local Ploieşti s-au răzgândit, urmând ca, de această dată să susţină proiectul pe care, acum doar câteva zile, îl considerau un "tun imobiliar" al primarului Bădescu.

Un comunicat trimis de primăria Ploieşti anunţă că, în urma "discutiilor purtate de primar cu consilierii locali ai PDL şi la solicitarea acestora, s-a decis convocarea unei şedinte extraordinare, pentru a putea fi rediscutat proiectul privind construcţia de locuinţe ANL cu credit ipotecar.

Şedinţa extraordinară a Consiliului Local a fost convocată în data de 7 februarie 2013 la ora 14.00, la sala de şedinţe de 200 de locuri din cadrul Palatului Administrativ, Etajul 1, cu următorul proiect al ordinii de zi:

1. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii nr. 67/2008 a Consiliului Local al municipiului Ploieşti privind trecerea terenului cu suprafata de 11.988 mp, situat in Ploiesti, str. Cosminele nr. 11A, către Agentia Nationala pentru Locuinte.

Back To Top