Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

ANLConsilierii PDL vor vota proiectul ANL de pe strada Cosminele din Ploieşti într-o formă modificată, după ce s-a discutat, la nivelul reprezentanţilor Consiliului Local Ploieşti, o variantă diferită faţă de cea iniţială a proiectului imobiliar.

Din declaraţiile aleşilor locali reiese că s-a ajuns la o înţelegere între forţele politice din CL Ploieşti, atât Puterea cât şi Opoziţia ajungând la un acord: susţinerea contractului ANL – Primăria Municipiului Ploieşti într-o formă modificată.

În ce constă noul proiect ANL de pe Cosminele

gheorghe sarbuConform informaţiilor prezentate de către consiliului municipal Gheorghe Sârbu (PDL), în cadrul emisiunii Subiectul Zilei, de pe Valea Prahovei TV, proiectul ANL de pe Cosminele va integra, în continuare, ansamblul celor 23 de case ce urmează a fi vândute prin credit ipotecar, pe aproximativ 50 la sută din suprafaţa terenului disponibil, în continuare ridicându-se locuinţe cu caracter social, sub forma unor blocuri, unde tinerii care s-au înscris pe listele de aşteptare ale Primăriei Ploieşti vor putea locui, beneficiind de chirii modice.

Moderatorul emisiunii Subiectul Zilei, jurnalistul Victor Preda, a primit confirmarea în direct, de la consilierul municipal Gheorghe Sârbu, că PDL a ajuns la un acord cu USL, urmând ca, în şedinţa CL Ploieşti de joi, toţi consilierii PDL să voteze în favoarea acestui proiect.

Tot Sârbu a declarat că au existat discuţii cu parlamentarii prahoveni pentru a susţine la Bucureşti noua formulă a proiectului, alesul local dezvăluind că inclusiv vicepremierul Liviu Dragnea susţine investiţia ANL de la Ploieşti.

Prezent în cadrul emisiunii moderate de Victor Preda, consilierul municipal George Stanciu (PSD) a declarat că cele 23 de case care vor fi construite în baza programului ANL de credit ipotecar vor avea preţul neschimbat la vânzare, în ciuda faptului că terenul din jurul acestor locuinţe se diminuează semnificativ, pentru cedarea locului în vederea construcţiei şi de locuinţe ANL cu caracter social, aşa cum s-a negociat noul proiect.

Foto: stiri.ph

Back To Top