Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

palatul administrativ ploiestiPrimăria municipiului Ploieşti informează cetăţenii că începând de luni, 23 septembrie 2013, se distribuie formularele necesare acordării ajutorului de încălzire pentru sezonul 2013-2014.

Începând din acest an, la sediul Poliţiei Locale Ploieşti din Bdul Independenţei nr. 21, a fost amenajată o nouă locaţie pentru acordarea ajutorului municipal de încălzire.

32 de funcţionari publici vor oferi informaţii referitoare la acordarea ajutoarelor pentru persoanele care îşi încălzesc locuinţele cu energie termică furnizată în sistem centralizat sau gaze naturale şi îi vor îndruma pe cetăţeni în completarea formularelor.

Programul de lucru cu publicul este cuprins între orele 08.00 – 16.30, informaţii suplimentare putând fi obţinute la numărul de telefon 0244513255, interioare 134 şi 135.

Primăria informează că persoanele care folosesc pentru încălzirea locuinţei energie electrică, lemne, cărbuni sau combustibili petrolieri se pot adresa la sediul Administraţiei Serviciilor Sociale Comunitare din strada Gh. Gr. Cantacuzino, nr. 46.

Back To Top