Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

justitieSecţia de Contencios Administrativ a Curţii de Apel Alba Iulia a anulat ordinul de suspendare din funcţie emis de Prefectura Prahova în cazul primăriţei din Drajna, Violeta Gonţea, edilul ales al comunei urmând să-şi reintre în atribuţii. Prefectura Prahova a pierdut procesul după ce, imediat după alegerile locale din 2012, o suspendase din funcţie pe Violeta Gonţea în urma unei stări de incompatibilitate reclamate de membrii din cadrul Consiliului Local Drajna.

Decizia prefectului a fost luată după sesizarea consilierilor USL din comuna Drajna, de atunci primarul ales, Violeta Gonţea (PDL), luptându-se în instanţă împotriva deciziei.

Situația de incompatibilitate invocată de Prefectura Prahova ar fi intervenit în cazul primăriței alese pe 10 iunie 2012 din faptul că deținea și funcția de membru în Consiliul de Administrație al școlii din localitate, ca reprezentant al părinților - activitate neremunerată. Violeta Gonțea deținea această funcție de dinainte de alegeri.

„Nu mi se pare deloc corect ceea ce se întâmplă. E vorba de un consiliu al școlii, nu de o societate comercială sau o regie, activitate pe care o făceam voluntar, fără să fiu remunerată. Voi urma calea legală pentru contestarea deciziei", a declarat primărița Violeta Gonțea în momentul suspendării din 2012, imediat după alegeri.

"Am solicitat certificat de grefă de la instanţa din Alba Iulia, iar imediat ce voi primi decizia mă voi prezenta la locul de muncă", a declarat Violeta Gonţea reporterilor APH.

Back To Top