Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: APH Cultural

FLAMENCOMuzeul Judeţean de Artă Prahova „Ion Ionescu-Quintus" a găzduit, marţi seara, un eveniment inedit: doi artişti din Canada au susţinut un concert de FLAMENCO TRADIŢIONAL, dedicat colaboratorilor apropiaţi ai muzeului.

Luna octombrie a început, la Muzeul Judeţean de Artă Prahova „Ion Ionescu-Quintus", în ritmurile exotice ale muzicii tradiţionale spaniole. Martha si Richard Moir din Canada sunt cunoscuţi interpreţi ai acestui gen artistic, atât de atractiv încât spectacolele lor au atras mii de admiratori de pe toate continentele.
Concertul a fost „dedicat" colaboratorilor speciali ai muzeului, iar artiştii s-au bucurat de un public entuziast, care a aplaudat din plin cântecele invitaţilor.

Flamenco este un gen al muzicii populare spaniole, promovat mai ales din Andaluzia, care combină cântecul şi dansul pe un acompaniament de chitară şi castaniete.
Pasiunea pentru flamenco i-au adus împreună pe Martha si Richard Moir, care, la câţiva ani după ce s-au cunoscut şi au susţinut concerte pe ritmurile spaniole, au decis să-şi unească destinele în Canada. Cei doi artişti au o experienţă profesională de aproximativ 20 de ani, susţinând nenumărate concerte de flamenco în Canada, USA, Mexic, Scoţia, Rusia, Polonia, Slovenia, Cehia, Grecia, Spania, Franţa, India şi Australia. Marta şi Richard Moir au fost deseori premiaţi cu cea mai înaltă distincţie la festivalurile internaţionale de profil la care au participat.

GALERIE FOTO

FLAMENCO MUZEU ARTA

RITMURI SPANIOLE

Back To Top