Categorie: APH Cultural

proiect tivodar 1În această toamnă, „Festivalul Castanilor – in memoriam Gabi Dobre" a avut concurenţi valoroşi, care au demonstrat mai mult decât în anii trecuţi. Solişti noi, trupe noi, componenţe noi, toate au avut scopul de a ridica ştacheta la concursul de muzică folk din Ploieşti, iar acest lucru s-a reflectat din plin în calitatea festivalului. Iată CÂŞTIGĂTORII.

- PREMIUL SPECIAL AL REDACŢIEI MUZICALE RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – TRUPA ZĂRI, din Botoşani

- PREMIUL SPECIAL BES BEAUTY & SCIENCE ROMÂNIA – OANA DRAGOMIR, din Cluj-Napoca

- PREMIUL DE POPULARITATE – GRUPUL ICARUS, din Botoşani

- PREMIUL PENTRU CREAŢIE – MARIU DAŞCĂU, din Bârlad şi GRUPUL VITAMINA FOLK, din Râmnicu Sărat

- PREMIUL PENTRU MĂIESTRIE INSTRUMENTALĂ – DAN LUNG din Ploieşti, membru al grupului SIMAI MIHAELA & DAN LUNG

- PREMIUL DE INTERPRETARE SOLIST – PETRE ANCUŢA din Tg. Jiu şi LUCIAN BEDEU, din grupul CARPE DIEM, din Braşov

- PREMIUL DE INTERPRETARE GRUP – GRUPUL PUNCTROM, din Cluj Napoca

- PREMIUL GABI DOBRE – ANA MARIA DUMITRU, din Bucureşti

- MARELE PREMIU ŞI TROFEUL FESTIVALULUI CASTANILOR – in memoriam GABI DOBRE, ediţia a XIV-a – GRUPUL PROIECT TIVODAR, din Bucureşti.

Cu o componenţă nouă, dar şi cu standarde care au convins cele mai severe exigenţe ale juriului, grupul PROIECT TIVODAR a reuşit, la Ploieşti, să provoace, prin muzica lui, o stare de spirit unică, pe care, de acum, publicul, aşteaptă să o retrăiască odată ce va asculta viitorul album al trupei sau chiar în concertele pe care tinerii din PROIECT TIVODAR le vor susţine cât de curând.

Premierea din cadrul GALEI LAUREAŢILOR a fost urmată de RECITALUL laureaţilor ultimelor două ediţii ale Festivalului Castanilor, COSMIN VĂMAN şi ALEXANDRA ANDREI, al celebrului NICU ALIFANTIS, care şi-a lansat, cu această ocazie, la Ploieşti, albumul MOZAIC, urmate de MIRCEA VINTILĂ & TRUPA BRAMBURA.

Back To Top