Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: APH Cultural

descoperire arheoViță-de-vie, cereale, dar și peste trei sute de obiecte, unelte din piatră și vase, din care două vase întregi, au fost descoperite de arheologii suceveni pe santierul arheologic din Baia, unde a fost găsită cea mai mare locuință din prima fază a perioadei pre-Cucuteni, informează Mediafax. Locuința găsită acum două săptămâni are 92 mp și datează din perioada 5200-5100 i Hr.

În ceea ce privește vița-de-vie, se așteaptă rezultatele de laborator care să precizeze dacă aceasta era sălbatică sau domestică, a declarat Emil Ursu, coordonatorul șantierului arheologic.

Celelalte plante, între care cereale, acestea sunt analizate, la rândul lor, în special pentru a se stabili dacă se verifică teoria profesorului Martin Kenneth Jones de la Universitatea Cambridge, (cercetător care a fost prezent și el pe șantierul de la Baia), privind schimbul de cereale între agricultorii din Europa și Asia.

Emil Ursu a mai declarat că au fost descoperite în această zonă peste trei sute de piese, unelte din piatră și vase. El a precizat că lucrările în acest șantier arheologic vor continua și în anii următori.

Back To Top