Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: APH Cultural

targ carte gaudeamusMiercuri, începe târgul de carte Gaudeamus. Peste 400 de edituri din toată ţara vor veni cu oferte tentante de carte, iar fanii se pot întâlni cu autorii momentului. Târgul Gaudeamus a fost iniţiat acum două decenii de Radio România şi a adus de-a lungul timpului peste 120.000 de vizitatori anual.

Peste 600 de evenimente editoriale sunt programate în cele cinci zile de târg: lansări de carte, întâlniri cu scriitori, ateliere pentru copii şi lecturi publice. A devenit deja o tradiţie ca editurile să ofere reduceri şi de peste 50% cu ocazia acestui eveniment. Recunosc însă că înregistrează vânzări-record pe durata târgului. Iar în timp, evenimentul Gaudeamus a crescut în dimensiuni şi în prestigiu, titrează digi24.ro.

„De la 66 de edituri, câte au fost la prima ediţie, s-a ajuns la 400 de expozanţi declaraţi cu stand propriu", spune Vladimir Epstein, directorul executiv al Târgului internaţional de carte Gaudeamus, pentru sursa citată.

Aproximativ 120.000 de vizitatori au fost înregistraţi la ediţia precedentă. Dar târgul nu este doar un loc pentru cititori. Evenimentul e un prilej bun şi pentru autori să fie cunoscuţi şi traduşi în străinătate. Anul acesta participă la târg agenţii literare din Franţa, Italia, Marea Britanie şi Turcia.

Pentru prima dată la târgul Gaudeamus, în postura de invitaţi de onoare se vor afla în acest an mai multe ţări. Cititorii se vor putea apropia de literatura nordică, invitate fiind Danemarca, Finlanda, Islanda, Norvegia şi Suedia.

Potrivit ambasadorului Suediei în România, Anders Bengtcen, „vor participa 10 autori nordici şi vor avea loc nouă lansări ale unor cărţi noi pe piaţa românească".

Târgul de carte va fi dechis până duminică. Biletul care asigură o singură intrare costă 5 lei, iar abonamentul pentru toata perioada târgului, 10 lei. Pentru elevi, studenţi, pensionari şi persoane cu dizabilităţi intrarea este liberă.

Back To Top