Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: APH Cultural

manastirea-prislop-hategPeste 12.000 de pelerini se roagă, joi, la Mănăstirea Prislop, la mormântul părintelui Arsenie Boca.

Peste 12.000 de pelerini se roagă, joi, la Mănăstirea Prislop din judeţul Hunedoara, unde este înmormântat părintele Arsenie Boca, „sfântul neîncoronat al Ardealului", iar alţi credincioşi continuă să vină la ceremoniile oficiate pentru a marca 24 de ani de la moartea acestuia.

Pelerini din toate colţurile ţării au început să sosească la Mănăstirea Prislop, încă de miercuri după-amiază, cu autocare sau maşini particulare.

Autocarele au dus credincioşii până aproape de mănăstire, apoi şoferii au făcut cale întoarsă spre parcările amenajate special pentru a nu se produce blocaje.

Câteva sute de credincioşi şi-au petrecut noaptea de miercuri spre joi în rugăciune, în apropierea mormântului părintelui Arsenie Boca, trecut în nefiinţă în urmă cu 24 de ani.

Sursa: Mediafax

Back To Top