Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: APH Cultural

trenul regalDuminică, 1 decembrie 2013, cu ocazia Zilei Naţionale, Alteţele Lor Regale Principesa Moştenitoare şi Principele Radu vor efectua un drum simbolic, de la Gara Sinaia la Gara de Nord din Bucureşti, cu Trenul Regal.

Alteţele Lor Regale vor fi acompaniate, în tren, de Principesa Elena şi de Principele Nicolae, precum şi de ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, anunţă reprezentanţii Familiei Regale.

Călătoria este iniţiată şi găzduită de Ministerul Transporturilor.
Gara de Nord (1872) şi Gara din Sinaia (1913) sunt edificii ridicate sub domnia Regelui Carol I.

Trenul Regal va pleca la ora 13.00 din Gara Sinaia, iar plecarea va fi precedată de un ceremonial, care va începe la ora 12.45. Accesul publicului şi al presei este liber, fără invitaţii.

Trenul Regal va ajunge în Gara Câmpina la ora 13.35, unde se va opri 10 minute. Va avea loc un ceremonial, la care accesul publicului şi al presei este, de asemenea, liber.

Oprirea Trenului Regal în Gara Ploieşti Vest este programată pentru ora 14.23, unde se va opri 15 minute. Va avea loc un ceremonial, la care accesul publicului şi al presei este liber.

Trenul Regal va ajunge la Gara de Nord la ora15.45. Principesa Moştenitoare, Principele Radu, Principesa Elena şi Principele Nicolae, alături de ministrul Transporturilor, vor participa la ceremonia de inaugurare a „Salonului Regal" de la Gara de Nord, restaurat în forma originală, din vremea Regelui Carol I.

Sursa foto: princeradublog.ro

Back To Top