Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: APH Cultural

image-2014-02-14-16612295-41-world-press-photo-the-year-2013-john-stanmeyerO fotografie a unui grup de imigranți africani care își țin telefoanele mobile ridicate spre cer, în speranţa de a capta mai bine semnalul rețelei la care erau abonați, a câștigat premiul I la cel mai prestigios concurs de fotojurnalism din lume, World Press Photo.

Potrivit AFP, fotografia americanului John Stanmeyer, luminată doar de clarul de lună și de ecranele telefoanelor mobile ale imigranților africani plecați în căutarea „unei vieți mai bune", a fost realizată în februarie 2013 pe o plajă din Djibuti, un loc de tranzit al migranților din Somalia, Etiopia și Eritreea, au anunțat organizatorii concursului World Press Photo, titrează Mediafax.

Fotografia lui John Stanmeyer „este conectată la atât de multe subiecte: ea deschide discuția despre tehnologie, mondializare, imigrație, sărăcie, alienare, umanitate", a declarat un membru al juriului acestui concurs, Jillian Edelstein.

John Stanmeyer s-a născut în statul american Illinoi și a lucrat mai mulți ani în Asia, fotografiind ravagiile provocate de tsunami și de războiul civil din Sudan.
Potrivit site-ului său, fotograful se concentrează în special asupra unor teme precum nedreptățile sociale, sărăcia și drepturile omului.

Fotografia câștigătoare a lui lui John Stanmeyer a fost realizată pentru revista National Geographic.

Vezi aici cine a câștigat celelalte premii

 

Back To Top