Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: APH Cultural

Joi, 19 noiembrie 2009, invitat la pupitrul dirijoral al orchestrei simonice a Filarmonicii a fost tânărul TIBERIU OPREA.

 

„Academica”


Programul a cuprins două lucrări de referinţă din creaţia lui Johannes Brahms: Uvertura Festivă „Academica” şi Variaţiunile pe o temă de Joseph Haydn. Cu toate dificultăţile pe care le cuprind opusurile brahmsiene - în general -, şi acestea două - în special - , tânărul muzician a dat dovadă de o reală cunoaştere şi înţelegere a partiturilor şi un deosebit simţ al echilibrului sesizabil în proporţiile de valori dinamice pe care le-a impus între compartimentele orchestrei.

 

Sensibilitatea lui Michico


Tot în cadrul spectacolului de joi, MICHICO OTA-KYS (Germania) a interpretat Concertul în Re major pentru pian şi ochestră de Joseph Haydn. Este o lucrare concertantă care - potrivit părerii unor muzicologi - nu ridică în faţa executantului dificultăţi tehnice prea mari. Cu toate acestea, piesele clasice, prin acurateţea intonaţională, ritmică şi de tempo pe care o impun sunt dificile pentru că orice scăpare este sesizată chiar şi de ascultătorii mai puţin avertizaţi. MICHICO OTA-KYS, având o tehnică bine pusă la punct şi un sunet cantabil, a oferit publicului o versiune interpretativă sensibilă ce a respectat întru totul jaloanele stilului clasic, pe de o parte, şi particularităţile lucrărilor instrumentale haydniene, pe de altă parte. La reuşita acestui moment din program o contribuţie deosebită a avut şi discreţia acompaniamentului exact şi, în acelaşi timp, maleabil al orchestrei conduse de TIBERIU OPREA.
În încheierea spectacolului, în semn de mulţumire pentru prezenţa şi aplauzele publicului, TIBERIU OPREA şi orchestra ploieşteană au oferit, ca piesă de bis, Dansul ungar nr. 1 de Johannes Brahms.

 

Seară Dvorjak


Pentru joi, 19 noiembrie 2009, orchestra simfonică, sub bagheta MAESTRULUI OVIDIU BÄ‚LAN, pregăteşte un program ce va cuprinde exclusiv lucrări din creaţia lui Antonin Dvorak. În deschiderea spectacolului va putea fi ascultat Dans slav nr.8, apoi ADELA BRATU va interpreta Concertul pentru vioară şi orchestră, iar în partea a II-a va putea fi ascultată Simfonia a VII-a.

 

 

Back To Top