Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: APH Cultural

Garsoniera parlamentară


Românii au dat cu ştampila-n parlamentari. Dar şi într-o cameră a Parlamentului. Aşa se face că vom avea o... garsonieră! Plină cu parlamentari responsabili, dedicaţi, trup şi suflet, prosperităţii ţărişoarei lor scumpe. Vor renunţa la maşini, la secretare, iar salariile lor fantastice vor fi depuse pe treptele bisericilor sau în faţa instituţiilor care dau ajutorul de şomaj.

 

Capra naţională


Iată că, după ce capra noastră naţională a dat ortul popii, acum, prin vot, i-am trăznit una-ntre coarnele ei de capră a vecinului, respectiv a huidumei sugătoare de sânge nevinovat, adăpată şi hrănită cu nesaţ din sudoarea boborului nostru harnic, blând şi primitor! Să cânte lăutarii, să se încingă, la roşu, grătarele, chiolhanul naţional poate să înceapă cât mai abitir!

 

Zâmbitori şi gingaşi


Vremurile de tristă amintire au apus. De acum vom vedea numai funcţionari zâmbitori, gingaşi, plini de respect, autorităţile statului vor fi extrem de atente cu domnul contribuabil, administraţiile locale şi mai ales cele naţionale se vor întrece în a-i ajuta pe sărmanii care nu au ce pune pe masă, iar cei care nu au nici casă, şi nici masă, biensur că vor fi invitaţi la Parlament! Să locuiasă acolo - când se va elibera una dintre Camere! Fericirea este maximă, la cote inimaginabile. Patronii de buticuri, mezelării, cârnăţarii, nemaivorbind de măcelari vor da sarmale, jamboane şi muşchi file, cu totpanul, către fomişti! Moca! Başca faptul că vor duce dorul organelor de control şi a amenzilor venite cu nemiluita.

 

Veselia generală


Cât ai bate din palme vom avea sute... ce sute... mii de kilometri de autostrăzi. Chiar şi suspendate. Emigranţii vor reveni în ţară. Unde vor fi aşteptaţi cu sacoşe pline de euroi. Plus cheile de la prima casă. Neapărat cu piscină şi un garaj subteran. Care sigur are în dotare o limuzină.
În toată această veselie generală nimeni nu se va mai uita la mici amănunte precum şomajul în creştere, închiderea firmelor sau mizeria generalizată. Ce rost ar mai avea asta? Dacă machiajul este atât de reuşit?! Nici nu se mai vede că a murit de trei zile!

 

Back To Top