Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: APH Cultural

FESTIVALUL CASTANILOR 2014 BANNERAU ÎNCEPUT ÎNSCRIERILE LA „FESTIVALUL CASTANILOR – In memoriam Gabi Dobre", CONCURS NAȚIONAL DE MUZICĂ FOLK, EDIȚIA a XV–a, PLOIEȘTI 2014.

Concursul Naţional de Muzică Folk „FESTIVALUL CASTANILOR– In memoriam Gabi Dobre", eveniment ce poartă numele iniţiatorului şi regretatului jurnalist Gabi Dobre, este o manifestare cultural-artistică de mare amploare, care se adresează grupurilor muzicale şi interpreţilor individuali de muzică folk, cantautori din România.

Ediţia a XV-a a Festivalului îşi propune readucerea în actualitate a acestui gen muzical, depistarea şi încurajarea talentelor muzicale, încurajând creaţia de muzică folk autohtonă şi intensificând promovarea modalităţilor moderne de expresie artistică.

Festivalul este organizat de către Casa de Cultură „I.L. Caragiale" a Municipiului Ploieşti, în perioada 10-11 octombrie 2014, la sediul Teatrului „Toma Caragiu". Vineri, 10 octombrie, va avea loc consursul, iar sânmbătă, 11 octombrie se va desfășura Gala Laureaţilor.

În ambele seri vor avea loc recitaluri susţinute de nume consacrate ale muzicii folk.

În cadrul festivalului va fi invitat pentru un recital special câştigătorul Marelui Premiu desemnat la ediţia anterioară, PROIECTUL TIVODAR.

Casa de Cultură „I.L.Caragiale" Ploieşti, în calitate de organizator, are dreptul exclusiv de a fotografia, înregistra audio-video în scopul difuzării şi/sau distribuirii fixărilor audio-vizuale aferente prestaţiilor concurenţilor din cele două zile de festival, pentru promovarea ediţiilor viitoare ale festivalului.

Taxa pentru concurenții admiși este de 30 de lei.

Anul acesta, TROFEUL FESTIVALULUI este în valoare de 2.500 de lei, premiul de interpretare – grup/fromatie/band - în valoare de 2.000 de lei, premiul de interpretare solist va fi de 1.000 de lei, aceeași valoare având și premiul de măiestrie instrumentală, premiul de creaţie (muzică şi text) și premiul de popularitate.

Artștii pot obține detalii despre înscriere la secretariatul Casei de Cultură „I. L. Caragiale" a Municipiului Ploiești: 0244.578148, 0730.097.668 și alte informații despre festival la numărul de telefon 0726.189.933. Adresa de e-mail a festivalului este Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

proiect al Casei de Cultură „I. L. Caragiale" a Municipiului Ploiești, FESTIVALUL CASTANILOR 2014 este coordonat de către directorul instituției Luminița Avram și Alin Nicodim.

VEZI AICI MAI MULTE DETALII DESPRE FESTIVALUL CASTANILOR 2014

Back To Top