Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: APH Cultural

Într-o zi cu soare, pe strada pe care a locuit în ultima perioadă de viaţă Poetul Ion Stratan, pe un perete al blocului său, va fi pusă o placă comemorativă. "Aici a locuit şi a creat”...Unii poeţi au şi străzi...Ion Stratan nu are stradă. Strada lui figurată, pe care v-a lumina mereu Soarele poeziei, este mai mult pentru cuvinte şi mai puţin pentru oameni...De ce spun asta? Pentru că puţini au trecut, la propriu pe strada lui să-i calce pragul, deşi ar fi fost extreme de uşor...Unii poeţi au şi stradă...

În sensul că sunt foarte frecventaţi şi foarte iubiţi de comunităţile în care au trăit...Ion Stratan va avea doar plăcuţă comemorativă: "Aici a locuit şi a creat”...Mulţi tineri o vor remarca şi o vor privi, în loc să fi stat la masă cu el...să îl întrebe, iar soarele poeziei să-i lumineze, în sufrageria sa de poet...nu să-i lumineze pe o stradă pustie, de cele mai multe ori pustie! Adevărat este că foarte rar poeţii locuiesc pe mari bulevarde! De cele mai multe ori, ei îşi petrec vieţile pe străzi mici, înguste, puţin frecventate...Vă invit să citiţi placa comemorativă ca pe o operă a destinului. Citiţi ironia, tragismul, frumosul vieţii.

Gelu Nicolae Ionescu

Back To Top