Categorie: APH Cultural

teatrul toma caragiuÎn perioada 12 mai – 17 mai, Primăria Municipiului Ploiești, Teatrul Toma Caragiu și Asociația Culturală Viitor Art organizează cea de-a cincea ediție a Festivalului de Teatru Toma Caragiu.

Programate atât la sediul teatrului, cât și într-un spațiu inedit, pus la dispoziție de Proleasing Motors Ploiești, Întâlnirile regizorale urmăresc crearea unei comunități profesionale cât mai puternice, reflexive și dinamice, dar și formarea unui public receptiv la discursurile artistice contemporane.

În acest an, în urma selecției realizate de criticul de teatru Andreea Dumitru, pe afișul festivalului se vor regăsi opt producții semnate de figuri exemplare ale teatrului din România – regizori consacrați sau creatori debutanți, voci ale noului teatru independent – care își vor expune viziunile, perspectivele, modalitățile de lucru cu actorul, cu textul, cu spațiul.

Biletele pentru spectacolele prezente în festival vor fi puse în vânzare începând de miercuri, 22 aprilie, la Agenția de bilete a teatrului (tel. 0244.522.774, e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.). Prețul unui bilet este de 50 lei.

Programul complet al Festivalului de Teatru Toma Caragiu poate fi consultat la Agenția teatrului, pe www.teatruploiesti.ro si pe pagina oficială de Facebook a Festivalului.

Back To Top