Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: APH Cultural

penitenciar ploiestiLuni, 18 mai 2015, orele 18,00, la Cercul Militar Ploiești, Penitenciarul Ploieşti în parteneriat cu Fundația "Pater Noster", organizează Concertul muzical caritabil „Flori de mai pe portativ", se anunță într-un comunicat de presă al instituției.

Potrivit organizatorilor, în cadrul concertului vor evolua alături de invitatul special, artistul Vicol Nicolae, grupul vocal "Brâul muntenesc" al Penitenciarului Ploiești, alcătuit din 12 persoane private de libertate selecționate în regim semideschis, coordonat de profesor Angelica Ianculescu, și grupul vocal "Mission of Mobile Chambert Choir – America", invitat de Fundația ,,Pater Noster".

Folclorul reprezintă temelia unei comunități, în el se reflectă aspectele esențiale ale vieții unui om, acesta promovând valori specifice, care au menirea de a menține un echilibru moral și social.

Colaborarea cu reprezentanţii autorităților publice, ai comunității locale, în desfăşurarea activităţilor destinate deţinuţilor și stimularea activităţilor de voluntariat constituie alternative viabile de acţiune pentru prevenirea recidivei şi creşterea calităţii vieţii atât în detenție, cât și în societate, se afirmă în documentul citat.

Back To Top