Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: APH Cultural

Un recital extraordinar MOZART va avea loc marți, 30 ianuarie 2018, de la ora 19.00, la Filarmonica "Paul Constantinescu". Evenimentul îi va avea ca protagoniști pe doi dintre soliștii Filarmonicii ploieștene, contratenorul Cezar Ouatu și pianista Ioana Maria Lupașcu.
Unul dintre cei mai importanți contratenori ai momentului, Cezar Ouatu se bucură de o mare notorietate după participarea, în 2013, la Concursul Internațional Eurovision, unde a reprezentat România cu piesa „It's My Life", o lucrare scrisă în stilul pop-opera. Cu un timbru vocal ieșit din comun și o muzicalitate deosebită, Cezar a avut o carieră de operă remarcabilă, absolvind Conservatorul "Giuseppe Verdi" din Milano, Italia fiind țara unde și-a făcut debutul la operă. A cântat alături de Angela Gheorghiu și Andrea Bocelli, iar naturalețea și carisma i-au deschis și alte drumuri, participând la nenumărate show-uri TV. În prezent este amfitrionul semifinalelor şi finalei naţionale Eurovision 2018.
Ioana Maria Lupașcu, pianistă de renume internațional, a câștigat numeroase concursuri și competiții, dar cariera solistică a atras-o mai mult, fiind prezentă pe scene din Italia, Elveția, Croația, Slovacia, Belgia, Lituania, Turcia, Spania și Germania. De la reîntoarcerea în România a cântat cu cea mai mare parte a orchestrelor filarmonice naționale sub bagheta unor reputați maeștri. Vorbind, din nou, de o muzicalitate ieșită din comun, o tehnică desăvârșită și o sensibilitate cum rar întâlnești la un pianist, nu e de mirare că Ioana face parte din importante proiecte în România, dintre care amintim "Oedipe pe înțelesul tuturor" sau "Pianul cu Poeme", unde face echipă cu talentata actriță Daniela Nane. Artistă cu nenumărate valențe, Ioana Maria Lupașcu este și scriitoare, realizând un volum autobiografic de succes, iar în prezent este solist-concertist la Filarmonica "Paul Constantinescu".
Programul serii de marți, 30 ianuarie, se constituie din lucrări ce aparțin geniului W. A. Mozart, atât pentru voce cât și pentru pian. Cezar Ouatu va interpreta ariile "Cara, lontano " din opera Ascanio in Alba, "Va, l'error mio la palesa" din opera Mitridate, "Venga pur minacci e frema" din opera Mitridate precum celebrele "Voi che sapete" și "Non so piu cosa son" din opera Le nozze di Figaro, acompaniat cu virtuozitate de Ioana Maria Lupașcu. Sensibilitatea lui Cezar și a Ioanei dar și frazarea perfect realizată vor fi puse în valoare și prin liedurile "Dans un bois solitaire", "Abendempfindung", "An Chloe" și "Das Veilchen". Alte trei lucrări, de această dată pentru pian, „Fantezia" în re minor, „Fantezia" în do minor și "Rondo" kv 510, completează tabloul "Mozart" al recitalului.
Biletele sunt disponibile atât online, pe www.filarmonicaploiesti.ro, cât şi la Casa de Bilete a Filarmonicii "Paul Constantinescu" Ploieşti şi la Agenția Teatrală, la prețuri de 20 de lei - întreg, 15 lei - pensionar și 10 lei - elev și student.

Back To Top