Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: APH Cultural

teatrul toma caragiuTeatrul „Toma Caragiu” Ploiesti, alaturi de Asociatia Culturala Viitor Art, participa, in calitate de partener, la implementarea proiectului care urmeaza sa se desfasoare in perioada 15 iulie – 15 noiembrie 2018, proiect propus spre finantare, in cadrul sesiunii II -2018, prin programul de finantari pentru proiecte culturale derulat de AFCN, Administratia Fondului Cultural National.

Scopul proiectului este realizarea unui spectacol multidisciplinar, pentru copii si tineret, pornind de la textul „Extraterestrul care isi dorea ca amintire o pijama”, de Matei Visniec, in regia lui Radu Dinulescu. Piesele lui Matei Visniec au traversat frontierele si numele sau s-a aflat pe afise in aproximativ 40 de tari, fiind unul dintre autorii cei mai jucati la Festivalul de Teatru de la Avignon. In Romania, cartile sale au fost recompensate cu numeroase premii, printre care Premiul Academiei Romane si, in mai multe randuri, Premiul pentru dramaturgie al Uniunii Scriitorilor (cel mai recent chiar in 2015, pentru volumul de teatru Omul din care a fost extras raul). Piesele si romanele sale au fost traduse si publicate in Marea Britanie, Spania, Italia, Germania, Grecia, Bulgaria, Rusia, Turcia, Brazilia, Iran, Maroc.

Totodata, in cadrul proiectului, se vor derula ateliere de initiere si formare in tehnici de animatie si proiectie 3D stereoscopica si manuire digitala a papusilor robot, destinate personalului tehnic al teatrului in vederea realizarii premierei si a celor 6 reprezentatii ce urmeaza a fi organizate pe scena Teatrului „Toma Caragiu”, pentru public din mediul defavorizat, au anuntat reprezentantii institutiei de cultura din Ploiesti.

Back To Top