Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: APH Cultural

Ploaia ce ne macină de câteva zile şi nervii şi sănătatea a mai scos la iveală încă un "bonus” oferit nouă, călătorilor utilizatori ai transportului în comun: în preţul biletului de călătorie reatepiştii au inclus "duşul ambulant”!

Astfel, navetiştii pot face duş în drumul spre sau dinspre servici spre casă. Super!!! Nu? În caz că nu am dat cu apă pe ochi dimineaţă fiindcă ne-am trezit târziu, nu e nicio problemă.


RATP ne sare în ajutor prin noul serviciul ambulant de duşuri! Să nu credeţi cumva că oamenii cu căluţul nărăvaş pe salopete au adus cine ştie ce vehicule pricopsite ca acelea care circulă prin Capitală şi în care bucureştenii sunt întâmpinaţi la urcare cu cafea, sunet de ghitare, peisaje ambientale de carton şi tipe în mini care te duc cu gândul la plaja din Ibiza... Nooo...

La noi e şi mai mişto! Şi mai practic, până la urmă. Stai atârnat de bară şi faci duş. Natural. Pentru că se foloseşte apa de ploaie care curge de pretutindeni în autobuzele vechi cu burduf , acelea inscripţionate sarcastic "Eu nu poluez, am grijă de viaţa ta” şi care sunt folosite îndeosebi pentru transportul navetiştilor. Locuri de "îmbăiere” sunt pretutindeni: de la plafonierele din care picură câte un strop pe minut sau la capacele întredeschise veşnic prin care apa se infiltrează parşiv până la burduful peticit şi răscopt prin care plouă "ca lumea”. Dacă nu credeţi, în­cercaţi pe pielea voastră! Nu vă costă nimic în plus. Baia este inclusă în preţul biletului de călătorie. Până vom avea şi noi autobuze cu aer condiţionat ca bucureştenii ne mulţumim cu auto-duşurile noastre. Sau cine ştie, poate le dăm la schimb cu ale lor: un auto-duş pe două cu aer condiţionat. Ce ziceţi dom' Radu? Merge afacerea...?

Back To Top