Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: APH Cultural

Căsătoriile din interes, încheiate pentru a obţine rezidenţa permanentă în Statele Unite au fost şi sunt o metodă practicată pe scară destul de largă de cei care doresc să trăiască în America. În schimbul unor sume cuprinse între 5,000 şi 10,000 de dolari, uneori chiar mai mult, imigranţii din diferite ţări pot primi dreptul de muncă şi de şedere permanentă în SUA. Nu întotdeauna însă astfel de metode duc la un succes garantat. De multe ori, imigranţii rămân cu banii daţi pentru că persoanele cu care se căsătoresc dispar după ce au luat primii bani sau, şi mai rău, sunt descoperiţi de autorităţile federale.

David Agatstein, un avocat pe probleme de imigrare din apropiere de Baltimore (Maryland), a fost arestat luna trecută de autorităţi. Acesta a ajutat cu bună ştiinţă numeroase persoane să aplice această metodă - a căsătoriilor frauduloase - pentru a obţine rezidenţă permanenţă în Statele Unite. Beneficiarii au fost în principal est-europeni, - nu puţini dintre ei români -, dar nu numai.
În 2005, agenţii de la Biroul de Imigrări din Baltimore au reuşit să intre în legătură cu un cetăţean american, pe nume Richard Hatfield, care intermedia astfel de căsătorii de convenienţă în schimbul unor sume de bani.


Timp de câţiva ani agenţii au supravegheat activitatea avocatului prin metode specifice: înregistrări audio-video, filaje, interceptări telefonice etc. Ultimele căsătorii pe care acesta le-a facilitat au fost însă între doi agenţi sub acoperire de la imigrări şi doi est-europeni. În acest fel, agenţii au reuşit să ajungă la biroul avocatului şi să afle cum se derulau astfel de căsătorii. Pe lista celor care au efectuat căsătorii ilegale figurează 20 de persoane. „Pe unii dintre ei îi cunoşteam personal, aceştia fiind manageri la diferite companii. Mare la fost surpriza agenţilor când le-am dat lista cu numele lor şi al avocatului”, afirmă Hartfield. În urma proceselor înaintate de Biroul de Imigrări, europenii riscă deportarea, iar americanii cu care s-au căsătorit - amenzi şi pedepse cu închisoarea.

Back To Top