Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: APH Cultural
meryl_streepOrganizatorii Festivalului Internaţional de Film de la Berlin au anunţat că îi vor decerna actriţei americane Meryl Streep un Urs de Aur pentru întreaga activitate cinematografică. Festivalul se va desfăşura între 9 februare şi 19 februarie, Streep urmând să fie premiată în seara zilei de 14 februarie.
Pe parcursul festivalului, vor fi proiectate cinci dintre cele mai reprezentative filme în care a jucat Streep, printre care şi cel mai recent, „Doamna de Fier", în care o interpretează pe Margaret Thatcher. Celelalte patru filme alese de organizatorii festivalului sunt: „Kramer contra Kramer", „Alegerea lui Sophie", „Podurile din Madison County" şi „Departe de Africa".

Dieter Kosslick, directorul festivalului de la Berlin, a declarat pentru presa internaţională: „Suntem încântaţi că putem să premiem cu un Urs de Aur onorific o artistă atât de minunată şi o vedetă a cinematografiei mondiale. Meryl Streep este o interpretă genială".
Back To Top