Categorie: APH Cultural
Actriţa americană Mila Kunis (28 ani) a încheiat, la începutul acestui an, un contract de reprezentare cu casa de modă Dior.mila_kunis_dior Ea va fi imaginea colecţiei de primăvară lansate de Dior, apărând în toate reclamele pe care reputata casă de modă le va lansa în acest interval de timp.

Mila Kunis s-a născut în Bucovina, la Cernăuţi, din părinţi ucraineni. Mama ei a fost farmacistă, iar tatăl – inginer mecanic şi directorul unei companii de taximetrie. În 1991, familia s-a mutat în SUA, la Los Angeles.

A debutat pe micul ecran la 12 ani şi, de-atunci, a jucat în peste 50 de filme, seriale TV sau lungmetraje. Consacrarea a venit în 2010, odată cu rolul Lily din Black Swan, pentru care a fost nominalizată la un Glob de Aur. Pentru acelaşi rol, i-a fost decernat trofeul Marcello Mastroianni, în cadrul Festivalului Internaţional de la Veneţia.

Delphine Arnault, directorul casei Dior, a explicat pentru presa internaţională motivul alegerii Milei Kunis: „este actriţă foarte talentată ce reprezintă foarte bine imaginea femeii moderne. Rolul său din Black Swan este remarcabil".

Ca şi unul dintre foştii ei iubiţi, Macaulay Culkin, Mila Kunis, a fost una dinte persoanele foarte apropiate de Michael Jackson.
Potrivit imdb.com, principala particularitate a fizionomiei Milei e faptul că are ochii de culori diferite, cel drept având o nuanţă mai deschisă decât cel stâng.

Foto: Glen FrancisBack To Top