Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: APH Cultural

In memoriam Parintele Galeriu Este o mărturie pentru însănătoşirea comunităţii ploieştene readucerea în prim-planul memoriei colective a personalităţii Părintelui Galeriu, cel care a botezat, cununat, sfinţit şi a aşezat spre Înviere, timp de 25 de ani, pe enoriaşii Parohiei Sf. Vasile.


Privind în biografia pământeană a Sfinţiei Sale, în 21 noiembrie 2008, Părintele Galeriu ar fi împlinit 90 de ani. Noi, APH, vrem să fim mărturisitori pentru întreaga comunitate ploieşteană asupra biografiilor spirituale ale personalităţilor acestui oraş.
Părintele Galeriu readuce, astăzi, la comemorarea Sfinţiei Sale, puterea harului în sufletele tuturor ploieştenilor. Îi facem o plecăciune şi îl rugăm să privească cu dragoste pe fiecare dintre noi.


În această săptămână, 14 biserici din oraşul Ploieşti vor sluji parastasul celor 5 ani de la trecerea la ceruri a Sfinţiei Sale. Resimţim în această acţiune o reînviere a dimensiunii duhovniceşti a acestui oraş.


Plecaciune, Parinte!

Back To Top