Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: APH Cultural
mincinosul_afis"Mincinosul", după Carlo Goldoni, în regia lui Toma Enache aduce pe scena Casei de Cultură din Ploieşti umorul savuros şi moralizator. Comedia, din distribuţia căreia fac parte nume mari ale teatrului românesc – Claudiu Bleonţ, Sebastian Papaiani, Valentin şi Bogdan Uritescu – se joacă în Ploieşti, pe 12 martie, de la ora 19.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Lăsaţi-vă seduşi de născocirile unui "Mincinos" spiritualizat, care spune foarte multe vorbe de duh, care cunoaşte bine oamenii şi ştie cum sa pună problema. Regizorul Toma Enache a declarat la premiera pesei că "tocmai acest „Mincinos" ne poate deschide ochii, sentimentele şi mintea mai abitir decât ar putea să o facă altcineva! Îmi place să cred că în realitate nu sunt o rudă atât de apropiată a „Mincinosului" deşi , într-un fel sau altul toţi suntem rude mai apropiate sau mai îndepărtate cu el, cel puţin în unele momente. Sper ca în sfârşit acest „Mincinos" să ne înveţe ce este SINCERITATEA şi mă refer aici la sinceritatea faţă de noi înşine".

Carlo Goldoni, autorul care a ridicat arta dramatică italiană la cel mai înalt punct al perfecţiunii sale, a fost înzestrat cu o imaginaţie extrem de fertilă, care i-a hrănit permanent muza comediei. Fiind un fin cunoscător al caracterelor şi având un dialog foarte animat, verosimil şi plin de întelesuri, Goldoni a reuşit să redea pieselor sale o imagine extrem de vie. Deşi au trecut mai bine de două secole şi jumătate de la premiera "Mincinosului", pregătiţi-vă să vă bucuraţi de o comedie spumoasă, mai actuală ca niciodată.
Comedia "Mincinosul" se joacă luni, 12 martie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti. Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol.

Regia: Toma Enache
Distributia: Claudiu Bleonţ, Sebastian Papaiani, Valentin Uritescu, Bogdan Uritescu, Liliana Pană, Alex Moustache, Adrian Anghel, Radu Zetu, Teodora Colagiu, Mariana Liurca, Izabela Barbu si Anda Ţimbală.
Back To Top