Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Keanu Reeves a donat 70% din salariul de la primul film „Matrix”
Categorie: APH Cultural

Actorul Keanu Reeves a donat 70% din salariul său de la primul film „Matrix”, lansat în 1999, pentru a ajuta la cercetări contra leucemiei, scrie site-ul Lad Bible. Suma a depășit 30 de milioane de dolari.

Leucemia este boala cu care s-a confruntat timp de un deceniu sora lui mai mică, Kim. Diagnosticată în 1991, boala a intrat în remisie în 2001. Actorul, întotdeauna discret cu acţiunile sale caritabile, şi-a înfiinţat propria fundaţie pentru a ajuta spitalele de copii şi pentru a susţine cercetări în domeniul cancerului. 

Citește și: Ploieștiul a găzduit prima petrecere de Revelion organizată în țara noastră

De asemenea, Keanu Reeves a renunţat la părţi semnificative din salariu pentru a permite altor membri ai distribuţiei şi ai echipei să beneficieze de un buget mai mare. Contractul său pentru continuările „Matrix” a inclus o reducere semnificativă a salariului, astfel încât mai mulţi bani să poată fi disponibili pentru costume şi lucrătorii cu efecte speciale. A patra parte din saga „Matrix”, intitulată „Resurrections”, a fost lansată pe 22 decembrie. Keanu Reeves şi Carrie Ann-Moss au revenit în rolurile lor, precum şi Jada Pinkett-Smith (Niobe), Daniel Bernhardt (agentul Johnson) şi Lambert Wilson (Merovingien).

Back To Top